Wish List
Delen via:    

WISH LIST VOOR GOEDE DOELEN EN INSTELLINGEN

Kent u een goed doel of een instelling dat staat te springen om spullen die wij wellicht tijdens onze werkzaamheden tegen kunnen komen? Stuur ons dan even een mailtje. Alle wensen worden op een WISH LIST gezet. Denk daarbij aan rollator, relax fauteuil, krukken, bureau(stoel), kast en ook witgoed.

Wij kunnen niets beloven, maar wij gaan onze uiterste best doen om zoveel mogelijk wensen uit te laten komen. Zijn er meer organisaties met dezelfde wens dan gaan wij loten, degene die er op dat moment niet bij zit, blijft dan uiteraard gewoon op de lijst staan.
Onze opdrachtgevers stellen het ook zeer op prijs dat hun spullen niet zomaar op de stort terechtkomen maar een mooi tweede leven krijgen. Opdrachtgever blij - goede doel blij - milieu blij... Dus win-win-win-situatie.

Stuur een mailtje naar marcel@deinboedelruimers.nl
Kijk voor voorbeeld van een eerdere donatie op onze facebookpagina: 
www.facebook.com/deinboedelruimers/posts/293657684533292/


WISH LIST:
BEELDSCHERMLOEP VOOR ACTIVITE HOF VAN ALKEMADE

Yesss, we hebben weer gedoneerd!

Het ActiVite Hof van Alkemade is heel blij met onze beeldschermloep. Zo kunnen de bewoners met visuele beperking vanaf nu uitvergroot een kaartje of een krantje lezen. Wij wensen ze heel veel leesplezier.

#hofvanalkemade #doneren #stuureenkaartje


Donatie beeldschermloep
Delen via:    
Donatie 25.000 D.E. punten = 50 pakken koffie
Delen via:    

WISH LIST:
50 PAKKEN KOFFIE VOOR VOEDSELBANK KBEO

Een jaartje bonnen apart houden die we tijdens onze werkzaamheden in huizen tegenkomen, levert afgelopen jaar in totaal 25.000 punten op!

Gebundeld per duizend en ook gelijk maar even goed uitgeknipt. Wat een werk maar wat een mooi eindresultaat.

Douwe Egberts geeft elk jaar voor iedere 500 punten een pak koffie aan de voedselbank. Wat een mooie actie!
Wij doneren onze verzamelde punten en dus 50 pakken koffie aan de Voedselbank KBEO. Daarnaast beloven wij gelijk dat wij in 2020 de bonnen ook weer apart zullen houden.


JAAROVERZICHT DONATIES WISH LIST 2019

Graag delen we het grote succes van onze Wish List 2019!
Vol trots en met heel veel voldoening hebben wij dit jaar diverse goede doelen/instellingen ondersteund. Of het nou om iets groots of iets kleins ging, iedere keer waren de ontvangers (meestal vrijwilligers) er ontzettend blij mee. Er zaten echt kippenvel momentjes bij.

Maar 2019 is nog niet over: komende weken staan er nog meer donaties op de planning.
Spullen die wij jaarrond hebben verzameld en aan het eind van deze maand zullen doneren.

Wij hopen dat wij komend jaar nog meer goede doelen/instellingen op deze manier mogen verblijden.
Dus zegt het voort!

#DierenambulanceAlphenaandenRijn #SwiffersHoeve #StichtingDierenLot #StichtingVakantiespelenAlkemade #Marente #VeensVerbond #OppoSuits #BuurtzorgKaagenBraassem


Jaaroverzicht donaties WIsh List 2019
Delen via:    
FOTOSHOOT OPPOSUITS
Delen via:    

SAMENWERKING MET OPPOSUITS

Als een succesvol, lokaal bedrijf als Opposuits je vraagt of je meubels en accessoires wilt leveren voor hun fotoshoot, dan zeg je natuurlijk geen nee!

Dus hier staat ons retro bureau te shinen!
Wat een mooi plaatje hè?!

#opposuits #fotoshoot #retro #goeddoel #trots


WISH LIST: 
DE HEER ONDERWATER (95) HEEL BLIJ MET DE BEELDSCHERMLOEP

Toen wij tijdens een ontruiming een beeldschermloep tegenkwamen, hebben wij  een oproep geplaatst op facebook en linkedin of wij iemand hier heel blij mee konden maken. Daar hebben wij veel reacties op ontvangen. Daar zat ook een bericht bij van Mieke van der Meer. Haar schoonvader Leen Onderwater, oud postkantoor beheerder in Roelofarendsveen, is 95 jaar en heeft een fors verslechterd zicht en hij geloofde niet dat iets hem nog kon helpen.

Gisterenavond is de loep bij hem neergezet en de eerste kennismaking is goed: het eerste krantje is gelezen!
Wij wensen de heer Onderwater heel veel leesplezier!


WISH LIST:  Donatie beeldschermloep
Delen via:    
Nieuw op onze Wish List: Wonderfoon.eu
Delen via:    

NIEUW OP ONZE WISH LIST:
WONDERFOON.EU

Weer een prachtig goed doel aan onze ’Wish List’ toegevoegd: Mochten wij oude PTT telefoontoestellen tegenkomen tijdens onze werkzaamheden dan zullen we deze doneren aan Wonderfoon. Zij bouwen deze om tot Wonderfoons met oude muziek voor mensen met Alzheimer. Zo geweldig!

We hebben al een aantal telefoons gedoneerd en uiteraard hopen wij dat we in de toekomst nog veel meer oude telefoons tegenkomen!

 

Wilt u met uw stichting ook op onze ’Wist List’ lees dan meer informatie bovenaan deze pagina en/of stuur een mailtje naar marcel@deinboedelruimers.nl

PS: AlzheimerNederland bedankt voor het in contact brengen met Wonderfoon.


WISH LIST:
TROTSE KLEDINGDONATEUR STICHTING SWIFFERS HOEVE 

Stichting Swiffers Hoeve en Stichting DierenLot zijn toegevoegd op onze Wish List:

Wij doneren alle kleding, textiel en schoenen die wij tijdens werkzaamheden tegenkomen, via de Stichting DierenLot aan Swiffers Hoeve. Deze donatie is niet alleen goed voor deze stichtingen maar ook voor het milieu.
Wij zijn heel blij met deze mooie samenwerking.

Swiffers Hoeve staat al langer op onze Wish List. Regelmatig vervullen wij hun wensen. Denk daarbij aan handdoeken, hokken, bureaus en kasten.
Kijk gerust eens op hun site om te zien wat voor geweldig werk zij verrichten: www.swiffershoeve.nl

#stichtingdierenlot #swiffershoeve #deinboedelruimers#kledinginzameling #doneren #samenvoordieren


Wish List: Kledingdonatie Stichting Dierenlot
Delen via:    
Wish List: Loungehoek bij Veens Verbond
Delen via:    

WISH LIST:
DE INBOEDEL RUIMERS PLAATSEN HUISKAMERS BIJ VEENS VERBOND


1x per jaar staat Roelofarendsveen op zijn kop. Dan geniet heel het dorp van de feestweek. Er wordt van alles georganiseerd om jong en oud een geweldige week te bieden. Zo wordt het plein van onze beroemde ’watertoren met tulp’ op zaterdagmiddag/-avond omgetoverd tot festivalterrein van Veens Verbond.
Honderden/duizenden mensen verzamelen zich om te genieten van heerlijke muziek, een hapje, een drankje en om weer even lekker bij te kletsen met oude bekenden.

Wij bedachten ons dat het wellicht leuk idee was om een aantal ’huiskamers’ in te richten zodat mensen heerlijk konden loungen. Dus we hebben contact opgenomen en gevraagd of we deze beschikbaar mochten stellen. De organisatie was heel enthousiast over dit idee dus afgelopen zaterdag stonden er 5 compleet ingerichte huiskamers op het festival terrein. En met compleet bedoelen wij ook compleet: kleed, bank, stoelen, tafel, kast, lamp enz. 

Dit bleek een groot succes: de reacties waren zeer positief. Van jong tot oud, iedereen heeft er lekker zitten eten, drinken of feesten. Echt heel gaaf om te zien.

Dus Veens Verbond... tot volgend jaar!


WISH LIST:
HOUDBARE ETENSWAREN VOOR VOEDSELBANK ALKEMADE

Voor de Voedselbank Alkemade hebben wij potten, blikken en pakken houdbare etenswaren op onze Wish List gezet. Meestal wordt dit onder de familie verdeeld maar als wij houdbare etenswaren tegenkomen gaan wij dit zeker doneren aan Voedselbank Alkemade. 


Wish List: houdbare etenswaren voor Voedselbank Alkemade, Roelofarendsveen eo
Delen via:    
Wish List: De Inboedel Ruimers doneren incontinentieluiers aan Gerto Marente
Delen via:    

WISH LIST:
INCONTINENTIELUIERS GEDONEERD AAN GERTO MARENTE

Wat doe je als je in een woning dozen vol met pakken incontinentieluiers vindt?
We weten het allemaal... deze luiers zijn niet goedkoop dus weggooien is zonde.

Er moet toch wel iemand zijn die we daar blij mee kunnen maken? En dat is gelukt: bij Gerto Marente in Voorhout zijn ze er heel blij mee! Deze prachtige woonzorglocatie kon ze heel goed gebruiken.

Ze zijn daar overigens nog op zoek naar kwaliteitsverpleegkundige. Voor meer informatie neem een kijkje op hun site: https://werkenbijmarente.nl/vacatures

 


WISH LIST:
DONATIE LAKENS STICHTING VAKANTIESPELEN ALKEMADE (VAK)

De Stichting Vakantiespelen Alkemade (VAK) had een verzoek ingediend voor onze Wish List. Zij waren op zoek naar lakens.

Toen wij bij een ontruiming van een zorgwoning een grote kast vol met schone gestreken lakens tegenkwamen, twijfelden we geen moment en hebben deze voor de Stichting Vakantiespelen Alkemade apart gehouden.
Ook hebben wij ze blij gemaakt met 5 rollen bekertjes.

Wij wensen de vrijwilligers en de kinderen heel veel plezier met de lakens!


Wish List: Donatie lakens Stichting Vakantiespelen Alkemade
Delen via:    
Wish List: Donatie Dierenambulance Alphen a/d Rijn eo
Delen via:    

WISH LIST:
VRIJWILLIGERS DIERENAMBULANCE HEEL BLIJ MET ONZE DONATIE

Dierenambulance Alphen aan den Rijn e.o. reageerde vorige maand op onze oproep dat wij op zoek waren een goed doel voor gratis bureaustoelen. Vandaag hebben wij de stoelen en ook 2 mooie bureaus  die uit een bedrijfsontruiming kwamen, bezorgd in Alphen, want voor vrijwilligers met hun hart op zo’n mooie plek rijden wij graag een stukje om. Super om te zien hoe blij ze waren met onze donatie, daar doen wij het voor! 

Weet u ook nog een goed doel dat staat te springen op spullen die wij wellicht tegenkomen tijdens onze werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op en laat u op onze Wish List zetten. Wij beloven niets maar wij gaan onze uiterste best doen om zoveel mogelijk wensen uit te laten komen. Bij dubbele vraag gaan wij loten.

Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina:
www.facebook.com/deinboedelruimers/posts/293657684533292/


WISH LIST:
KONIJNENKAST VOOR SWIFFERS HOEVE

Oke het is niet een alledaags konijnenhok, maar de konijnen vinden het fantastisch. Swiffers Hoeve heeft een door ons gedoneerde kast omgebouwd tot konijnenhok. Zo krijgt ook deze kast een fantastisch tweede leven!


WISH LIST: Konijnenkast voor Swiffers Hoeve
Delen via:    
©2018-2020 | De Inboedel Ruimers | Design: Prepresto - MK Design | Webdevelopment: OK-design