Wish List
Delen via:    

WISH LIST VOOR GOEDE DOELEN EN INSTELLINGEN

Kent u een goed doel of een instelling dat staat te springen om spullen die wij wellicht tijdens onze werkzaamheden tegen kunnen komen? Stuur ons dan even een mailtje. Alle wensen worden op een WISH LIST gezet. Denk daarbij aan rollator, relax fauteuil, krukken, bureau(stoel), kast en ook witgoed.

Wij kunnen niets beloven, maar wij gaan onze uiterste best doen om zoveel mogelijk wensen uit te laten komen. Zijn er meer organisaties met dezelfde wens dan gaan wij loten, degene die er op dat moment niet bij zit, blijft dan uiteraard gewoon op de lijst staan.
Onze opdrachtgevers stellen het ook zeer op prijs dat hun spullen niet zomaar op de stort terechtkomen maar een mooi tweede leven krijgen. Opdrachtgever blij - goede doel blij - milieu blij... Dus win-win-win-situatie.

In de posts hieronder vindt u diverse donaties.

Stuur een mailtje naar marcel@deinboedelruimers.nl


DONATIE BEELDSCHERMLOEP AAN HET BRAASSEMHUIS


De medewerkers en bewoners van het Braassemhuis waren eerder al superblij met onze donatie van de Wonderfoon (zie eerdere blog op deze pagina). En toen we deze keer aan kwamen lopen met een beeldschermloep waren ze wederom zo blij verrast, dat we nog geen uur later al foto’s opgestuurd kregen, dat de loep al direct goed gebruikt werd. Dat is altijd leuk om te horen.

Met een beeldschermloep kunnen slechtzienden eenvoudig o.a. tijdschriften, kranten en boeken uitvergroten op een lcd-scherm.

Wij hebben al eerder een beeldschermloep gedoneerd; eerst aan meneer Onderwater (in liefdevolle herinnering) en daarna aan Het Hof van Alkemade.


DONATIE BEELDSCHERMLOEP AAN HET BRAASSEMHUIS
Delen via:    
DONATIE DE SPONSORLOPER
Delen via:    

DONATIE ‘DE SPONSORLOPER’

Wij staan met trots op het shirt van ‘De Sponsorloper’. Wat een held!
Jeroen van Veen en zijn vrouw verloren een jaar geleden hun zoontje Kasper door een hersentumor. Kasper werd slechts 4 jaar en heeft in zijn korte leven 1000 behandelingen bij het Prinses Máxima Center ondergaan.
Jeroen zet dit immense verdriet om in positieve energie en rent 1 jaar lang iedere dag minimaal 10 km om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Center. Inmiddels is er al ruim € 640.000,- (!!!) opgehaald maar dat is voor hem alleen maar een grotere motivatie om door te gaan. Zet m op Jeroen! #jeroenopnaareenmiljoen

Wilt u ook doneren, ga dan naar https://www.maximaalinactie.nl/fundraisers/sponsorloper en steun deze held!


DONATIE WONDERFOON AAN HET BRAASSEMHUIS

Na al heel veel telefoontoestellen te hebben gedoneerd aan Stichting Wonderfoon, hebben we er deze keer 1 teruggekocht en gedoneerd aan Het Braassemhuis. Vol verbazing (en kippenvel) hebben wij zelf kunnen zien wat de Wonderfoon voor elkaar krijgt. Deze lieve mevrouw zingt zonder enige twijfel alle liedjes mee en is zichtbaar aan het genieten. Bekijk hier het filmpje en geniet!

Ook hebben wij een filmpje op onze eigen facebookpagina staan. De dame in het midden hoort de muziek en zingt mee, de dames naast haar herkennen al snel welk nummer ze zingt en beginnen spontaan mee te zingen. Door muziek vergeten ze even hoe vergeetachtig ze zijn, prachtig wat muziek kan doen! Bekijk dit mooie filmpje hier.


(De foto en het filmpjes zijn geplaatst met toestemming van de familie van deze lieve dames) 

 


DONATIE WONDERFOON AAN HET BRAASSEMHUIS
Delen via:    
WISH LIST: Donatie knutselspullen aan Stichting SAAM
Delen via:    

WISH LIST:
DONATIE KNUTSELSPULLEN AAN SAAM

Een huis vol met knutselspullen, dat gooien we natuurlijk niet weg, maar gaan op zoek naar lokale goede doelen die we hier heel blij mee kunnen maken... één ervan is SAAM! 
SAAM organiseert in de schoolvakanties creatieve activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar.
Ieder kind verdient een leuke vakantie!


OUDE TELEFOONS DONEREN WIJ AAN STICHTING WONDERFOON

Als wij tijdens onze werkzaamheden oude PTT telefoontoestellen tegenkomen, dan verzamelen wij deze om ze daarna te doneren aan Stichting Wonderfoon. Zij bouwen de telefoons om tot een mini- jukebox met liedjes uit vroegere jaren. De Wonderfoon is speciaal bedacht voor mensen met dementie/Alzheimer.

We hebben al meerdere keren gedoneerd en zullen dat ook blijven doen zolang we de oude toestellen tegenkomen bij onze werkzaamheden.


Wilt u ook met uw stichting op onze ’Wist List’ stuur een mailtje naar info@deinboedelruimers.nl


DONATIE WONDERFOONS
Delen via:    
Donatie snoezel speelgoed
Delen via:    

DONATIE SNOEZEL SPEELGOED AAN ZORGINSTELLINGEN

Doneren is zooo leuk! Vooral als je er in 1 klap meerdere zorginstellingen blij mee kunt maken.
Wij waren in het bezit van een grote hoeveelheid snoezelspeelgoed en hadden een oproep op social media geplaatst of er zorginstellingen waren die wij hier blij mee konden maken. Daarop hadden 3 zorginstellingen op gereageerd. Wij hebben ze alledrie naar huis gestuurd met gemiddeld 4 bananendozen vol met speelgoed, lampen en knuffels.

Als je dan achteraf allemaal foto’s en filmpjes krijgt van bewoners met een grote glimlach op hun gezicht, dan maakt je hart een sprongetje.

Lieve bewoners van Ons Tweede Thuis Amstermeer, Aalsmeer, Ons Tweede Thuis KDC De Zevenster Hoofddorp en Middin Binnenklingen Den Haag, wij hopen dat jullie nog heel vaak een glimlach op jullie gezicht krijgen.


DONATIE HULPMIDDELEN VOOR OEKRAÏNE

Ronald Holkamp en Dimitry Kovtunenko zamelen via facebook fanatiek geld en goederen in voor Oekraïne.
Toen zij vroegen of wij hulpmiddelen beschikbaar wilden stellen, twijfelde we geen moment.
Wij hebben rolstoel, douchekrukjes, looprek en krukjes gedoneerd.


DONATIE HULPMIDDELEN VOOR OEKRAÏNE
Delen via:    
WISH LIST: Donatie knutselspullen aan Wijdezorg Jacobus
Delen via:    

WISH LIST: 
DONATIE KNUTSELSPULLEN AAN WIJDEZORG JACOBUS

Hoe leuk is het, als je knutselspullen doneert aan WIJdezorg Jacobus, om dan deze foto’s als bedankje te ontvangen?!
Dit maakt doneren zo leuk!
Onder begeleiding van o.a. Yvon Schoenmaker de Boer worden er door de bewoners prachtige kunstwerken gemaakt en wordt er volop gekleurd in de kleurboeken voor volwassenen.

Ze kunnen voorlopig vooruit want we hebben 10 bananendozen vol met knutselspullen bij ze afgeleverd.  


RECORD AANTAL KILO’S KLEDING GEDONEERD AAN SWIFFERS HOEVE


Swiffers Hoeve is een prachtige stichting. Zij vangen niet alleen gewonde dieren op, maar gaan ook met een mobiele knuffelboerderij langs bij verschillende zorginstellingen. Helaas was dit tijdens Corona niet mogelijk. Maar ze kunnen niet wachten om weer met al hun tamme dieren bij de bewoners langs te gaan.
Al vanaf het begin doneren wij alle kleding aan Swiffers Hoeve via Stichting Dierenlot. In 2020 hebben wij echter een record aan kilo’s gedoneerd.
Wij schatten zo’n 𝟳𝟱𝟬 𝗸𝗶𝗹𝗼!!! Voor Swiffers Hoeve was 2020 een  heel zwaar jaar dus wij waren blij dat we een kleine pleister op de wond konden zijn.

Voor meer informatie, kijk dan op site van Swiffers Hoeve 


RECORD AANTAL KILO’S KLEDING GEDONEERD AAN SWIFFERS HOEVE
Delen via:    
Goede doelen blij gemaakt dankzij onze Wish List
Delen via:    

GOEDE DOELEN BLIJ GEMAAKT DANKZIJ ONZE WISH LIST

Deze week onze Wish List weer lekker afgevinkt: Rollator, incontinentieluiers, douchestoel enz.
Allemaal te duur/zonde om weg te gooien en diverse instellingen waren er heel blij mee!
Tot de volgende keer : Huize Jacobus. Buurtzorg Kaagenbraassem, Huis op de Waard, Hospice Amandi, Marente


WISH LIST:
BEELDSCHERMLOEP VOOR ACTIVITE HOF VAN ALKEMADE

Yesss, we hebben weer gedoneerd!

Het ActiVite Hof van Alkemade is heel blij met onze beeldschermloep. Zo kunnen de bewoners met visuele beperking vanaf nu uitvergroot een kaartje of een krantje lezen. Wij wensen ze heel veel leesplezier.

#hofvanalkemade #doneren #stuureenkaartje


WISH LIST: Donatie beeldschermloep
Delen via:    
WISHLIST: Donatie tuingereedschap aan Natuurbelevingstuin De Bult
Delen via:    

WISHLIST:
TUINGEREEDSCHAP VOOR NATUURBELEVINGSTUIN DE BULT

Natuurbelevingstuin De Bult is dé natuurbelevingstuin van Kaag en Braassem. Gerund door vrijwilligers is Natuurbelevingstuin de Bult een stuk grond van 2 hectare waar genoten kan worden van een aangelegde natuurlijke omgeving. Een groene plek voor iedereen uit de gemeente Kaag en Braassem en daaromheen. Met een speelplaats voor de kinderen, een uitkijktoren en een pluktuin vol met aardbeien en bessen is dit een plek waar genoten kan worden van een groene omgeving en zijn bewoners, door jong en oud.
Dit vinden wij een prachtig goed doel en daarom staat de Bult ook op onze Wish List!

Wij houden tuingereedschap apart en doneren dat aan de vrijwilligers van de Bult.
De eerste lichting is inmiddels met open armen ontvangen. Maar daar stopt het niet mee, wij blijven tuingereedschap verzamelen.

Wilt u ook met uw stichting op onze Wish List, stuur dan een mailtje naar: marcel@deinboedelruimers.nl


WISH LIST:
50 PAKKEN KOFFIE VOOR VOEDSELBANK KBEO

Een jaartje bonnen apart houden die we tijdens onze werkzaamheden in huizen tegenkomen, levert afgelopen jaar in totaal 25.000 punten op!

Gebundeld per duizend en ook gelijk maar even goed uitgeknipt. Wat een werk maar wat een mooi eindresultaat.

Douwe Egberts geeft elk jaar voor iedere 500 punten een pak koffie aan de voedselbank.
Wat een mooie actie! Wij doneren onze verzamelde punten en dus 50 pakken koffie aan de Voedselbank KBEO. Daarnaast beloven wij gelijk dat wij in 2020 de bonnen ook weer apart zullen houden.


WISH LIST: Donatie 25.000 D.E. punten = 50 pakken koffie
Delen via:    
Jaaroverzicht donaties WIsh List 2019
Delen via:    

JAAROVERZICHT DONATIES WISH LIST 2019

Graag delen we het grote succes van onze Wish List 2019!
Vol trots en met heel veel voldoening hebben wij dit jaar diverse goede doelen/instellingen ondersteund. Of het nou om iets groots of iets kleins ging, iedere keer waren de ontvangers (meestal vrijwilligers) er ontzettend blij mee.
Er zaten echt kippenvel momentjes bij.

Maar 2019 is nog niet over: komende weken staan er nog meer donaties op de planning.
Spullen die wij jaarrond hebben verzameld en aan het eind van deze maand zullen doneren.

Wij hopen dat wij komend jaar nog meer goede doelen/instellingen op deze manier mogen verblijden.
Dus zegt het voort!

#DierenambulanceAlphenaandenRijn #SwiffersHoeve
#StichtingDierenLot #StichtingVakantiespelenAlkemade 
#Marente #VeensVerbond #OppoSuits 
#BuurtzorgKaagenBraassem


SAMENWERKING MET OPPOSUITS

Als een succesvol, lokaal bedrijf als Opposuits je vraagt of je meubels en accessoires wilt leveren voor hun fotoshoot, dan zeg je natuurlijk geen nee!

Dus hier staat ons retro bureau te shinen!
Wat een mooi plaatje hè?!

#opposuits #fotoshoot #retro #goeddoel #trots


FOTOSHOOT OPPOSUITS
Delen via:    
WISH LIST:  Donatie beeldschermloep
Delen via:    

WISH LIST: 
DE HEER ONDERWATER (95) HEEL BLIJ MET DE BEELDSCHERMLOEP

Toen wij tijdens een ontruiming een beeldschermloep tegenkwamen, hebben wij  een oproep geplaatst op facebook en linkedin of wij iemand hier heel blij mee konden maken. Daar hebben wij veel reacties op ontvangen. Daar zat ook een bericht bij van Mieke van der Meer. Haar schoonvader Leen Onderwater, oud postkantoor beheerder in Roelofarendsveen, is 95 jaar en heeft een fors verslechterd zicht en hij geloofde niet dat iets hem nog kon helpen.

Gisterenavond is de loep bij hem neergezet en de eerste kennismaking is goed: het eerste krantje is gelezen!
Wij wensen de heer Onderwater heel veel leesplezier!


NIEUW OP ONZE WISH LIST:
WONDERFOON.EU

Weer een prachtig goed doel aan onze ’Wish List’ toegevoegd: Mochten wij oude PTT telefoontoestellen tegenkomen tijdens onze werkzaamheden dan zullen we deze doneren aan Wonderfoon. Zij bouwen deze om tot Wonderfoons met oude muziek voor mensen met Alzheimer. Zo geweldig!

We hebben al een aantal telefoons gedoneerd en uiteraard hopen wij dat we in de toekomst nog veel meer oude telefoons tegenkomen!

 

Wilt u met uw stichting ook op onze ’Wist List’ lees dan meer informatie bovenaan deze pagina en/of stuur een mailtje naar marcel@deinboedelruimers.nl

PS: AlzheimerNederland bedankt voor het in contact brengen met Wonderfoon.


Nieuw op onze Wish List: Wonderfoon.eu
Delen via:    
Wish List: Kledingdonatie Stichting Dierenlot
Delen via:    

WISH LIST:
TROTSE KLEDINGDONATEUR STICHTING SWIFFERS HOEVE 

Stichting Swiffers Hoeve en Stichting DierenLot zijn toegevoegd op onze Wish List:

Wij doneren alle kleding, textiel en schoenen die wij tijdens werkzaamheden tegenkomen, via de Stichting DierenLot aan Swiffers Hoeve. Deze donatie is niet alleen goed voor deze stichtingen maar ook voor het milieu.
Wij zijn heel blij met deze mooie samenwerking.

Swiffers Hoeve staat al langer op onze Wish List. Regelmatig vervullen wij hun wensen. Denk daarbij aan handdoeken, hokken, bureaus en kasten.
Kijk gerust eens op hun site om te zien wat voor geweldig werk zij verrichten: www.swiffershoeve.nl

#stichtingdierenlot #swiffershoeve 
#deinboedelruimers #kledinginzameling 
#doneren #samenvoordieren


WISH LIST:
DE INBOEDEL RUIMERS PLAATSEN HUISKAMERS BIJ VEENS VERBOND


1x per jaar staat Roelofarendsveen op zijn kop. Dan geniet heel het dorp van de feestweek. Er wordt van alles georganiseerd om jong en oud een geweldige week te bieden. Zo wordt het plein van onze beroemde ’watertoren met tulp’ op zaterdagmiddag/-avond omgetoverd tot festivalterrein van Veens Verbond.
Honderden/duizenden mensen verzamelen zich om te genieten van heerlijke muziek, een hapje, een drankje en om weer even lekker bij te kletsen met oude bekenden.

Wij bedachten ons dat het wellicht leuk idee was om een aantal ’huiskamers’ in te richten zodat mensen heerlijk konden loungen. Dus we hebben contact opgenomen en gevraagd of we deze beschikbaar mochten stellen. De organisatie was heel enthousiast over dit idee dus afgelopen zaterdag stonden er 5 compleet ingerichte huiskamers op het festival terrein. En met compleet bedoelen wij ook compleet: kleed, bank, stoelen, tafel, kast, lamp enz. 

Dit bleek een groot succes: de reacties waren zeer positief. Van jong tot oud, iedereen heeft er lekker zitten eten, drinken of feesten. Echt heel gaaf om te zien.

Dus Veens Verbond... tot volgend jaar!


Wish List: Loungehoek bij Veens Verbond
Delen via:    
Wish List: De Inboedel Ruimers doneren incontinentieluiers aan Gerto Marente
Delen via:    

WISH LIST:
INCONTINENTIELUIERS GEDONEERD AAN GERTO MARENTE

Wat doe je als je in een woning dozen vol met pakken incontinentieluiers vindt?
We weten het allemaal... deze luiers zijn niet goedkoop dus weggooien is zonde.

Er moet toch wel iemand zijn die we daar blij mee kunnen maken? En dat is gelukt: bij Gerto Marente in Voorhout zijn ze er heel blij mee! Deze prachtige woonzorglocatie kon ze heel goed gebruiken.

Ze zijn daar overigens nog op zoek naar kwaliteitsverpleegkundige. Voor meer informatie neem een kijkje op hun site: https://werkenbijmarente.nl/vacatures

 


WISH LIST:
DONATIE LAKENS STICHTING VAKANTIESPELEN ALKEMADE (VAK)

De Stichting Vakantiespelen Alkemade (VAK) had een verzoek ingediend voor onze Wish List. Zij waren op zoek naar lakens.

Toen wij bij een ontruiming van een zorgwoning een grote kast vol met schone gestreken lakens tegenkwamen, twijfelden we geen moment en hebben deze voor de Stichting Vakantiespelen Alkemade apart gehouden.
Ook hebben wij ze blij gemaakt met 5 rollen bekertjes.

Wij wensen de vrijwilligers en de kinderen heel veel plezier met de lakens!


Wish List: Donatie lakens Stichting Vakantiespelen Alkemade
Delen via:    
Wish List: Donatie Dierenambulance Alphen a/d Rijn eo
Delen via:    

WISH LIST:
VRIJWILLIGERS DIERENAMBULANCE HEEL BLIJ MET ONZE DONATIE

Dierenambulance Alphen aan den Rijn e.o. reageerde vorige maand op onze oproep dat wij op zoek waren een goed doel voor gratis bureaustoelen. Vandaag hebben wij de stoelen en ook 2 mooie bureaus  die uit een bedrijfsontruiming kwamen, bezorgd in Alphen, want voor vrijwilligers met hun hart op zo’n mooie plek rijden wij graag een stukje om. Super om te zien hoe blij ze waren met onze donatie, daar doen wij het voor! 

Weet u ook nog een goed doel dat staat te springen op spullen die wij wellicht tegenkomen tijdens onze werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op en laat u op onze Wish List zetten. Wij beloven niets maar wij gaan onze uiterste best doen om zoveel mogelijk wensen uit te laten komen. Bij dubbele vraag gaan wij loten.

Kijk hier voor meer informatie op onze facebookpagina.


WISH LIST:
KONIJNENKAST VOOR SWIFFERS HOEVE

Oke het is niet een alledaags konijnenhok, maar de konijnen vinden het fantastisch. Swiffers Hoeve heeft een door ons gedoneerde kast omgebouwd tot konijnenhok. Zo krijgt ook deze kast een fantastisch tweede leven!


WISH LIST: Konijnenkast voor Swiffers Hoeve
Delen via:    
©2018-2024 | De Inboedel Ruimers | Design: Prepresto - MK Design | Webdevelopment: OK Design