Wish List
Delen via:    

WISH LIST VOOR GOEDE DOELEN EN INSTELLINGEN

Kent u een goed doel of een instelling dat staat te springen om spullen die wij wellicht tijdens onze werkzaamheden tegen kunnen komen? Stuur ons dan even een mailtje. Alle wensen worden op een WISH LIST gezet. Denk daarbij aan rollator, relax fauteuil, krukken, bureau(stoel), kast en ook witgoed.

Wij kunnen niets beloven, maar wij gaan onze uiterste best doen om zoveel mogelijk wensen uit te laten komen. Zijn er meer organisaties met dezelfde wens dan gaan wij loten, degene die er op dat moment niet bij zit, blijft dan uiteraard gewoon op de lijst staan.
Onze opdrachtgevers stellen het ook zeer op prijs dat hun spullen niet zomaar op de stort terechtkomen maar een mooi tweede leven krijgen. Opdrachtgever blij - goede doel blij - milieu blij... Dus win-win-win-situatie.

Stuur een mailtje naar marcel@deinboedelruimers.nl
Kijk voor voorbeeld van een eerdere donatie op onze facebookpagina: 
www.facebook.com/deinboedelruimers/posts/293657684533292/


NIEUW OP ONZE WISH LIST:
WONDERFOON.EU

Weer een prachtig goed doel aan onze ’Wish List’ toegevoegd: Mochten wij oude PTT telefoontoestellen tegenkomen tijdens onze werkzaamheden dan zullen we deze doneren aan Wonderfoon. Zij bouwen deze om tot Wonderfoons met oude muziek voor mensen met Alzheimer. Zo geweldig!

We hebben al een aantal telefoons in ons bezit, maar uiteraard hopen wij dat we in de toekomst nog veel meer oude telefoons tegenkomen!

 

Wilt u met uw stichting ook op onze ’Wist List’ lees dan meer informatie bovenaan deze pagina en/of stuur een mailtje naar marcel@deinboedelruimers.nl

PS: AlzheimerNederland bedankt voor het in contact brengen met Wonderfoon.


Nieuw op onze Wish List: Wonderfoon.eu
Delen via:    
Kledingdonatie Stichting Dierenlot
Delen via:    

WISH LIST:
WIJ ZIJN TROTSE DONATEUR GEWORDEN! 

Swiffers Hoeve en Stichting DierenLot zijn toegevoegd op onze Wish List:

Wij gaan vanaf nu de kleding die wij tijdens werkzaamheden tegenkomen, afgeven bij Swiffers Hoeve t.b.v. Stichting DierenLot. (Wij hoeven niemand te vertellen wat voor prachtig werk zij verrichten). Deze donatie is niet alleen goed voor de stichting maar ook voor het milieu.
Wij zijn heel blij met deze mooie samenwerking.

Swiffershoeve staat al langer op onze Wish List. Regelmatig vervullen wij hun wensen. Denk daarbij aan handdoeken, hokken, bureaus en kasten.

#stichtingdierenlot #swiffershoeve #deinboedelruimers#kledinginzameling #doneren #samenvoordieren


WISHLIST:
INCONTINENTIELUIERS GEDONEERD AAN GERTO MARENTE

Wat doe je als je in een woning dozen vol met pakken incontinentieluiers vindt?
We weten het allemaal... deze luiers zijn niet goedkoop dus weggooien is zonde.

Er moet toch wel iemand zijn die we daar blij mee kunnen maken? En dat is gelukt: bij Gerto Marente in Voorhout zijn ze er heel blij mee! Deze prachtige woonzorglocatie kon ze heel goed gebruiken.

Ze zijn daar overigens nog op zoek naar kwaliteitsverpleegkundige. Voor meer informatie neem een kijkje op hun site: https://werkenbijmarente.nl/vacatures

 


De Inboedel Ruimers doneren incontinentieluiers aan Gerto Marente
Delen via:    
Donatie lakens Stichting Vakantiespelen Alkemade
Delen via:    

WISH LIST:
DONATIE LAKENS STICHTING VAKANTIESPELEN ALKEMADE (VAK)

De Stichting Vakantiespelen Alkemade (VAK) had een verzoek ingediend voor onze Wish List. Zij waren op zoek naar lakens.

Toen wij bij een ontruiming van een zorgwoning een grote kast vol met schone gestreken lakens tegenkwamen, twijfelden we geen moment en hebben deze voor de Stichting Vakantiespelen Alkemade apart gehouden.
Ook hebben wij ze blij gemaakt met 5 rollen bekertjes.

Wij wensen de vrijwilligers en de kinderen heel veel plezier met de lakens!


WISH LIST:
VRIJWILLIGERS DIERENAMBULANCE HEEL BLIJ MET ONZE DONATIE

Dierenambulance Alphen aan den Rijn e.o. reageerde vorige maand op onze oproep dat wij op zoek waren een goed doel voor gratis bureaustoelen. Vandaag hebben wij de stoelen en ook 2 mooie bureaus  die uit een bedrijfsontruiming kwamen, bezorgd in Alphen, want voor vrijwilligers met hun hart op zo’n mooie plek rijden wij graag een stukje om. Super om te zien hoe blij ze waren met onze donatie, daar doen wij het voor! 

Weet u ook nog een goed doel dat staat te springen op spullen die wij wellicht tegenkomen tijdens onze werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op en laat u op onze Wish List zetten. Wij beloven niets maar wij gaan onze uiterste best doen om zoveel mogelijk wensen uit te laten komen. Bij dubbele vraag gaan wij loten.

Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina:
www.facebook.com/deinboedelruimers/posts/293657684533292/


Donatie Dierenambulance Alphen a/d Rijn eo
Delen via:    
WISHLIST: Konijnenkast voor Swiffers Hoeve
Delen via:    

WISHLIST:
KONIJNENKAST VOOR SWIFFERS HOEVE

Oke het is niet een alledaags konijnenhok, maar de konijnen vinden het fantastisch. Swiffers Hoeve heeft een door ons gedoneerde kast omgebouwd tot konijnenhok. Zo krijgt ook deze kast een fantastisch tweede leven!


©2018-2019 | De Inboedel Ruimers | Design: Prepresto - MK Design | Webdevelopment: OK-design