CORONA-UPDATE: WIJ WERKEN DOOR.
Tuinonderhoud is lekker buiten dus kan gewoon doorgaan. Gezondheid en hygiëne staan bij ons voorop, dus uiteraard nemen wij (nog meer) extra maatregelen om u en onze medewerkers te beschermen.


TUINONDERHOUD, TUIN VERKOOPKLAAR, TUIN WINTERKLAAR

Dit jaar hebben we ons dienstenpakket uitgebreid met tuinonderhoud. Met een hovenier in dienst kunnen wij u helpen om van uw verwilderde tuin weer een nette, verzorgde tuin te maken.

WIJ BRENGEN UW TUIN WEER TOT LEVEN

Of het nu gaat om het verkoopklaar maken, het leeghalen of het winterklaar maken van uw tuin, wij zorgen ervoor dat uw tuin er weer netjes en verzorgd uitziet. Wij verwijderen overbodige spullen, verwijderen onkruid uit de tuin en tussen de tegels, maaien het gras, snoeien struiken en kleine bomen, knippen de hagen en spuiten desgewenst het straatwerk schoon.
Zo komt uw tuin weer tot leven.

Vul hier het contactformulier in en dan komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Naar aanleiding daarvan maken wij dan een geheel vrijblijvend offerte.

 WAT GAAT TUINONDERHOUD KOSTEN?

De prijs  is afhankelijk van wat er moet gebeuren, hoe groot is de tuin, wat zijn uw wensen, wat zijn de afvalkosten, enz. Neem gerust contact met ons, dan bespreken wij uw wensen en komen wellicht even kijken om een nog beter beeld te krijgen. (uiteraard vrijblijvend en volgens de richtlijnen van het RIVM).
Naar aanleiding daarvan maken wij een geheel vrijblijvende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN

ONZE PLUSSEN

  • Betrokken
  • Discreet
  • Professioneel
  • Razendsnel
  • Betaalbaar

OFFERTE AANVRAGEN
cms/uploads/Tuinonderhoud_2020/MAT/IBR_Tuinonderhoud_Lisse_Voor.pngcms/uploads/Tuinonderhoud_2020/MAT/IBR_Tuinonderhoud_Lisse_Na.pngcms/uploads/Tuinonderhoud_2020/MAT/IBR_Tuinonderhoud_Grasmaaien_2.pngcms/uploads/Tuinonderhoud_2020/MAT/IBR_Tuinonderhoud_Snoeien.png
©2018-2023 | De Inboedel Ruimers | Design: Prepresto - MK Design | Webdevelopment: OK Design