WAT ZIJN DE WENSEN/EISEN VAN UW WONINGBOUWVERENIGING?

Als u een huurwoning gaat verlaten heeft u te maken met eisen waaraan de woning moet voldoen voordat u de sleutel inlevert bij de woningbouwvereniging.

Deze eisen/wensen kunnen per woningbouwvereniging verschillen. Waar bij de één de vloerbedekking mag blijven liggen, moet dit bij een ander verwijderd worden. Dit geldt ook voor de raambekleding, schroeven, planken, lampen, enz. Ook kan het zijn dat de aanpassingen die in de woning zijn gedaan, teruggebracht moeten worden in de oorspronkelijke staat.
Laat u dus goed informeren en maak een afspraak voor een voorinspectie. De woningbouwvereniging komt dan bij u langs en naar aanleiding hiervan sturen zij u een mutatieformulier. Hierop staat heel duidelijk vermeld wat wel of niet mag blijven. De Inboedel Ruimers kunnen, als u dat op prijs stelt, bij zo’n voorinspectie aanwezig zijn.

Naar aanleiding van uw wensen en het mutatieformulier van de woningbouwvereniging maken wij graag een geheel vrijblijvende offerte voor het leeg en bezemschoon opleveren van uw huurwoning... uiteraard geheel volgens de wensen van uw woningbouwvereniging.

#huurwoning #woningbouwvereniging #mutatieformulier #woningleeghalen #woningontruiming #opleverenzonderzorgen

Klik hier voor meer informatie. Of bel met Marcel: 06-12464866

©2018-2024 | De Inboedel Ruimers | Design: Prepresto - MK Design | Webdevelopment: OK Design