CORONA-UPDATE: WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN/MAG

Er gebeurt heel veel in Nederland op dit moment.
Thuiswerken is in ons geval niet mogelijk. Dus wij blijven (zolang dit mogelijk is) de mensen ontzorgen en helpen om ook in deze hectische tijd hun pand op tijd leeg en bezemschoon op te kunnen leveren. Daarnaast gaan wij ook door met verhuizingen, tuinonderhoud en vloerverwijdering. Zo hopen wij onze medewerkers zo lang mogelijk aan het werk te houden.

Uiteraard nemen wij extra maatregelen om u en onze medewerkers te beschermen. Zo beperken wij persoonlijk contact, houden gepaste afstand, schudden wij geen handen en houden wij de sleuteloverdracht kort. Vanzelfsprekend wassen wij nog vaker onze handen. En houden wij ons aan de voorschriften van het RIVM.

Wij hebben jonge, fitte mensen in dienst die hun schouders eronder willen zetten.
Kunt u onze hulp goed gebruiken, vraag dan hier een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact op met Marcel: 06-12464866.

Helaas zijn wij wel genoodzaakt om ons tijdelijke winkeltje te sluiten. Via mail kunt u wel cadeaubonnen bestellen van plaatselijke ondernemers. Ook bieden wij via facebook zullen wij spullen te koop aan gaan bieden. Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte de komende tijd en hopen dat het virus snel onder controle is.

#staysafe

©2018-2023 | De Inboedel Ruimers | Design: Prepresto - MK Design | Webdevelopment: OK Design