WINACTIE
Delen via:    

WINACTIE: 
FOTOGRAFEER ONZE BUS OF BAKWAGEN!

Vol trots rijden wij rond in onze mooie bus en bakwagen!
Omdat de nieuwe bakwagen inmiddels ook voorzien is van onze opvallende huisstijl organiseren wij weer een winactie. Vorig jaar hebben wij ook cadeaukaarten weggegeven t.w.v. 25 euro per stuk. En dat gaan we nu ook weer doen!

DUS: zie je onze bus of bakwagen ergens staan of rijden, maak dan een foto!
Dit mag een gewone, een mooie, een grappige, maar ook een gekke foto zijn... het maakt niet uit! Like onze pagina en plaats de foto op onze tijdlijn of stuur deze via een pb.

Eind augustus verloten wij een CADEAUBON NAAR KEUZE T.W.V. 25 EURO!

Ga snel naar onze facebookpagina >

VOORWAARDEN: Deze promotionele actie wordt op geen enkele manier gesponsord of beheerd door Facebook. Door deelname verstrek je je gegevens aan De Inboedel Ruimers en niet aan Facebook. Deelname aan de actie staat open voor alle in Nederland woonachtige natuurlijke personen van 18 jaar of ouder, die beschikken over een vaste woon- of verblijfplaats. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten. De Inboedel Ruimers beoordeelt de inzendingen en checkt of aan de actievoorwaarden wordt voldaan. Alle inzendingen worden eigendom van De Inboedel Ruimers. De Inboedel Ruimers behoudt zich het recht voor om naar eigen inzicht deze inzendingen in te korten, te wijzigen of verwijderen, zonder dit vooraf te melden. Door deelname aan deze actie ga je ermee akkoord dat jouw inzending kosteloos mogen worden toegepast in promotionele uitingen van De Inboedel Ruimers. De Inboedel Ruimers is hierbij niet verplicht de naam van de deelnemer te vermelden.

NIEUW! WISH LIST VOOR GOEDE DOELEN EN INSTELLINGEN

Kent u een goed doel of een instelling dat staat te springen om spullen die wij wellicht tijdens onze werkzaamheden tegen kunnen komen? Stuur ons dan even een mailtje. Alle wensen worden op een WISH LIST gezet. Denk daarbij aan rollator, relax fauteuil, krukken, bureau(stoel), kast en ook witgoed.

Wij kunnen niets beloven, maar wij gaan onze uiterste best doen om zoveel mogelijk wensen uit te laten komen. Zijn er meer organisaties met dezelfde wens dan gaan wij loten, degene die er op dat moment niet bij zit, blijft dan uiteraard gewoon op de lijst staan.
Onze opdrachtgevers stellen het ook zeer op prijs dat hun spullen niet zomaar op de stort terechtkomen maar een mooi tweede leven krijgen. Opdrachtgever blij - goede doel blij - milieu blij... Dus win-win-win-situatie.

Stuur een mailtje naar marcel@deinboedelruimers.nl
Kijk voor voorbeeld van een eerdere donatie op onze facebookpagina: 
www.facebook.com/deinboedelruimers/posts/293657684533292/


Wish List
Delen via:    
Nieuwe bakwagen
Delen via:    

NIEUWE BAKWAGEN

Vol trots presenteren wij jullie onze nieuwe bakwagen, hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers nog efficiënter van dienst zijn. Wie weet staan uw spullen in de toekomst ook wel in deze mooie auto! 

#trots #lekkerruim #efficiënt


VLOERVERWIJDERING: SOMS ZIT HET MEE, SOMS ZIT HET TEGEN!

Helaas zat het deze week in Zaandam echt tegen: het tapijt zat zowel op de vloer als op de trap muurvast. Daarnaast was de trap ook nog eens voorzien van honderden nietjes. Deze hebben wij 1 voor 1 verwijderd.


Want tja... als we zeggen dat we de woning opleveren naar wens van de woningbouwvereniging, dan doen wij dat ook. Ook al was het flink zwoegen.


Delen via:    
Vakantiekrachten
Delen via:    

💪💪 EXTRA SPIERBALLEN! 💪💪 

Wij krijgen het steeds drukker, dus wat extra spierballen konden wij wel gebruiken. Daarom zijn wij heel blij dat Rio Rodewijk en Mike van der Poel deze zomer bij ons komen werken. Welkom mannen, we maken er een mooie zomer van!

Heeft u een woning die, om welke reden dan ook, leeggehaald moet worden? Neem dan contact op via www.deinboedelruimers.nl of bel met Marcel: 06-12464866. Wij komen graag langs voor een geheel vrijblijvende offerte.


DONATIE LAKENS STICHTING VAKANTIESPELEN ALKEMADE (VAK)

De Stichting Vakantiespelen Alkemade (VAK) had een verzoek ingediend voor onze Wish List. Zij waren op zoek naar lakens.

Toen wij bij een ontruiming van een zorgwoning een grote kast vol met schone gestreken lakens tegenkwamen, twijfelden we geen moment en hebben deze voor de Stichting Vakantiespelen Alkemade apart gehouden.
Ook hebben wij ze blij gemaakt met 5 rollen bekertjes.

Wij wensen de vrijwilligers en de kinderen heel veel plezier met de lakens!


Donatie lakens Stichting Vakantiespelen Alkemade
Delen via:    
Woningbouwvereniging
Delen via:    

WAT ZIJN DE WENSEN/EISEN VAN UW WONINGBOUWVERENIGING?

Als u een huurwoning gaat verlaten heeft u te maken met eisen waaraan de woning moet voldoen voordat u de sleutel inlevert bij de woningbouwvereniging.

Deze eisen/wensen kunnen per woningbouwvereniging verschillen. Waar bij de één de vloerbedekking mag blijven liggen, moet dit bij een ander verwijderd worden. Dit geldt ook voor de raambekleding, schroeven, planken, lampen, enz. Ook kan het zijn dat de aanpassingen die in de woning zijn gedaan, teruggebracht moeten worden in de oorspronkelijke staat.
Laat u dus goed informeren en maak een afspraak voor een voorinspectie. De woningbouwvereniging komt dan bij u langs en naar aanleiding hiervan sturen zij u een mutatieformulier. Hierop staat heel duidelijk vermeld wat wel of niet mag blijven. De Inboedel Ruimers kunnen, als u dat op prijs stelt, bij zo’n voorinspectie aanwezig zijn.

Naar aanleiding van uw wensen en het mutatieformulier van de woningbouwvereniging maken wij graag een geheel vrijblijvende offerte voor het leeg en bezemschoon opleveren van uw huurwoning... uiteraard geheel volgens de wensen van uw woningbouwvereniging.

#huurwoning #woningbouwvereniging #mutatieformulier #woningleeghalen #woningontruiming #opleverenzonderzorgen

Kijk voor meer informatie op: https://www.deinboedelruimers.nl/dienst/woningontruiming/
Of bel met Marcel : 06-12464866


VRIJWILLIGERS DIERENAMBULANCE HEEL BLIJ MET ONZE DONATIE

Dierenambulance Alphen aan den Rijn e.o. reageerde vorige maand op onze oproep dat wij op zoek waren een goed doel voor gratis bureaustoelen. Vandaag hebben wij de stoelen en ook 2 mooie bureaus  die uit een bedrijfsontruiming kwamen, bezorgd in Alphen, want voor vrijwilligers met hun hart op zo’n mooie plek rijden wij graag een stukje om. Super om te zien hoe blij ze waren met onze donatie, daar doen wij het voor! 

Weet u ook nog een goed doel dat staat te springen op spullen die wij wellicht tegenkomen tijdens onze werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op en laat u op onze Wish List zetten. Wij beloven niets maar wij gaan onze uiterste best doen om zoveel mogelijk wensen uit te laten komen. Bij dubbele vraag gaan wij loten.

Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina:
www.facebook.com/deinboedelruimers/posts/293657684533292/


Donatie Dierenambulance Alphen a/d Rijn eo
Delen via:    
Delen via:    

VLOERVERWIJDERING VERLIJMDE VLOEREN

Bij een opdracht in Gouda hebben wij een verlijmde PVC vloer verwijderd. Want ondanks dat dit soort vloeren een mooie isolerende basis kunnen zijn voor een nieuwe vloer komt het vaak voor dat woningbouwverenigingen deze toch verwijderd willen hebben. Uiteraard draaien wij onze arm daar niet voor om. Met de juiste apparatuur en vakmanschap verwijderen wij diverse soorten verlijmde vloeren.

Ook al zorgt vloerverwijdering vaak voor verrassingen. Want soms ligt er niet 1 maar 3 lagen tapijt met daaronder ook nog een compleet verlijmde ondervloer. Of is de trap volledig verlijmd en is deze met een beetje pech daarnaast ook nog eens voorzien van honderden nietjes die er één voor één met de hand uitgetrokken moeten worden. Met behulp van professionele apparatuur, veel geduld en de spierballen van onze medewerkers leveren wij ook deze huizen bezemschoon op. 

Kijk voor meer informatie op onze site: 
www.deinboedelruimers.nl/dienst/vloerverwijdering/


Ontzorgen bij Dementie

Als één van de ouders wordt getroffen door Dementie of Alzheimer dan komt er een moment waarop thuiswonen helaas geen optie meer is. Dit is voor iedereen een emotionele achtbaan. De Inboedel Ruimers nemen u graag een deel van de zorgen uit handen. Zo maken wij vooraf foto’s van de huidige situatie en verhuizen wij de dierbare spullen van uw ouder naar het verzorgingshuis. Daar plaatsen wij alles zo nauwkeurig mogelijk weer terug in de oude situatie. Wij zorgen ervoor dat het bijzettafeltje weer binnen handbereik naast de stoel van uw vader/moeder staat en dat zelfs de fotolijstjes op dezelfde plank van de kast staan. Dit voelt voor mensen met Dementie/Alzheimer heel vertrouwd. Alle spullen die niet mee kunnen verhuizen kunt u tijdelijk opslaan zodat jullie als familie eerst de tijd hebben om rustig uit de achtbaan te stappen. Wanneer het u uitkomt, kunt u een afspraak maken om op uw gemak alle spulletjes uit te zoeken.

Dit heet ‘ontzorgen’, dat doen wij met liefde! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen ontzorgen.


Ontzorgen bij opname in zorginstelling
Delen via:    
Verhuislift
Delen via:    

3 HOOG ACHTER IN AMSTERDAM

Het was een druk weekje deze week: na ontruimingen in Roelofarendsveen, Den Haag en Rotterdam, sluiten wij deze week af met een verhuizing 3 hoog achter in Amsterdam. Ook op zaterdag zijn wij onze opdrachtgevers graag van dienst.

Bedankt VDN Verhuisliftverhuur, door gebruik te maken van jullie verhuislift verliep alles lekker vlot en scheelde het ons een hoop sjouwwerk.

www.deinboedelruimers.nl


DE BOXEN VAN DE KRINGLOOP ZIJN DEZE WEEK WEER VOLOP GEVULD

Bij elke ontruiming vinden wij spullen die volgens ons niet in een container thuishoren maar die wij een tweede leven gunnen. Want wees eerlijk: weggooien is zonde!
Tijdens de ontruiming van een woning in de Dorpsstraat van Leimuiden hebben wij afgelopen week maar liefst 40 boxen mogen vullen met uiteenlopende artikelen. Van serviesgoed tot klein huishoudelijk en van theepotten tot pannen. Wij doneren deze boxen aan de kringloopwinkel. Zo geven wij inboedel een tweede leven en steunen wij tegelijkertijd een heel goed doel.

www.deinboedelruimers.nl/woningontruiming/
#kringloopwinkel #weggooieniszonde


Kringloop
Delen via:    
Jeugdcorso Roelofarendsveen
Delen via:    

JEUGDCORSO ROELOFARENDSVEEN GROOT SUCCES!

Om de bewoners van Kaag en Braassem kennis te laten maken met ons nieuwe bedrijf, hebben wij afgelopen zaterdag mee gedaan met de Jeugdcorso van Roelofarendsveen. Wat een feest!
Ondanks de weersvooruitzichten is het gelukkig droog gebleven. Hierdoor stonden er heel veel gezellige toeschouwers langs de kant. Wij hebben ruim 1500 flyers en 200 flesjes bellenblaas uitgedeeld. We hebben een praatje gemaakt met de mensen en kort uitgelegd wat wij zoal voor ze zouden kunnen betekenen. Velen wisten niet van het bestaan af en waren heel enthousiast.

Buiten het feit dat er inmiddels meerdere offerteaanvragen binnen zijn en het bezoekersaantal op onze site afgelopen dagen is verdubbeld, was het vooral een hele gezellige ochtend. Wij willen iedereen bedanken voor de leuke reacties, de glimlach op de gezichten, de broodjes, het drinken, de koelvloeistof en het pak met koekjes. Publiek... jullie waren fantastisch!

Speciale dank gaat ook uit naar Bloemengroothandel J. de Koning voor het leveren van de mooie bloemen!


Als uw huisdier niet mee mag verhuizen

Als wij senioren verhuizen naar een verzorgingshuis mag hun huisdier meestal niet mee. De verhuizing is al emotioneel, maar het afscheid nemen van hun geliefde huisdier maakt het nog zwaarder. Wat fijn is het dat er instanties bestaan zoals Swiffers Hoeve. Want vaak is het voor familie niet haalbaar om de zorg van het dier op zich te nemen en zijn zij aangewezen op het asiel. Helaas vraagt het asiel een hoge vergoeding voor het plaatsen van huisdieren en is er vaak een lange wachtlijst. Daarbij komt dat de eigenaar dan vaak geen idee heeft van wat er met het huisdier gebeurt (bijvoorbeeld waar het geplaatst wordt).
Als wij zoiets meemaken stellen wij de eigenaren graag voor aan Swiffers Hoeve. Swiffers Hoeve biedt de mogelijkheid om het dier op te vangen tegen een lage vergoeding en vanuit daar een nieuw huis te zoeken, alles in overleg met de eigenaar. 

Swiffers Hoeve is een stichting zonder commercieel belang en biedt meerdere diensten, waarbij de liefde voor dier en mens centraal staat. Het is een opvang bij ziekte van mens en dier en is inmiddels uitgegroeid tot een minikinderboerderij in Nieuwe Wetering.

Swiffers Hoeve is twee dagen in de week geopend en voor iedereen toegankelijk. Ook kunt u een kijkje nemen op de Facebookpagina ‘Swiffers Hoeve’ en de website www.swiffershoeve.nl (deze is nog niet helemaal af, maar wel al te bezoeken) voor foto’s.


Swiffershoeve
Delen via:    
Verdriet
Delen via:    

Verdriet

Wij kunnen het verdriet niet wegnemen, maar wij ontzorgen u graag. In een emotionele tijd de woning leeghalen van een dierbare is het laatste waar u aan wilt denken. Uw hoofd staat hier eigenlijk gewoon niet naar. Laat ons u helpen. Wij beseffen ons maar al te goed hoe emotioneel en stressvol ­zo’n woningontruiming kan zijn, daarom ontzorgen wij u graag. Met ruim 10 jaar ervaring bieden wij een compleet servicepakket. Wij geven de inboedel een nieuwe plek: verhuizen dierbare inboedel, geven overige inboedel een tweede kans (taxatie / veilinghuis / opkoop /­ Kringloop / Leger des Heils). En voeren de rest milieubewust af. Wij brengen de woning helemaal op orde: verwijderen vloer- en raam­decoratie, dichten gaatjes enz. en leveren de woning netjes, leeg en bezemschoon op.

Neem gerust contact met ons op, dan leggen wij u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.


Huis verkocht, wat nu?

Yesss je hebt je huis verkocht. Super blij natuurlijk! Nu lekker aan de slag in je nieuwe huis. Na een aantal weken klussen komt de sleuteloverdracht van je oude huis steeds dichterbij en eerlijk gezegd zie je daar best tegenop, want wat moet je met al die spullen doen die er nog staan? Ook wil je je huis netjes opleveren aan de nieuwe bewoners, maar daar heb je eigenlijk geen puf meer voor. Wees eerlijk: je richt je liever op je nieuwe huis dan op je oude huis. ;-) Dit is ook het moment waarop je De Inboedel Ruimers kunt bellen. Wij geven je oude meubels een tweede leven, voeren afval milieubewust af en leveren je huis netjes en bezemschoon op. Heb je je huis al verkocht maar is je nieuwe huis nog niet opgeleverd? 

Neem gerust contact met ons op en informeer naar onze opslagmogelijkheden (al vanaf 1 m3).


Huis verkocht, wat nu?
Delen via:    
©2018-2019 | De Inboedel Ruimers | Design: Prepresto - MK Design | Webdevelopment: OK-design