Woningbouwvereniging
Delen via:    

WAT ZIJN DE WENSEN/EISEN VAN UW WONINGBOUWVERENIGING?

Als u een huurwoning gaat verlaten heeft u te maken met eisen waaraan de woning moet voldoen voordat u de sleutel inlevert bij de woningbouwvereniging.

Deze eisen/wensen kunnen per woningbouwvereniging verschillen. Waar bij de één de vloerbedekking mag blijven liggen, moet dit bij een ander verwijderd worden. Dit geldt ook voor de raambekleding, schroeven, planken, lampen, enz. Ook kan het zijn dat de aanpassingen die in de woning zijn gedaan, teruggebracht moeten worden in de oorspronkelijke staat.
Laat u dus goed informeren en maak een afspraak voor een voorinspectie. De woningbouwvereniging komt dan bij u langs en naar aanleiding hiervan sturen zij u een mutatieformulier. Hierop staat heel duidelijk vermeld wat wel of niet mag blijven. De Inboedel Ruimers kunnen, als u dat op prijs stelt, bij zo’n voorinspectie aanwezig zijn.

Naar aanleiding van uw wensen en het mutatieformulier van de woningbouwvereniging maken wij graag een geheel vrijblijvende offerte voor het leeg en bezemschoon opleveren van uw huurwoning... uiteraard geheel volgens de wensen van uw woningbouwvereniging.

#huurwoning #woningbouwvereniging #mutatieformulier #woningleeghalen #woningontruiming #opleverenzonderzorgen

Kijk voor meer informatie op: https://www.deinboedelruimers.nl/dienst/woningontruiming/
Of bel met Marcel : 06-12464866


Verdriet

Wij kunnen het verdriet niet wegnemen, maar wij ontzorgen u graag. In een emotionele tijd de woning leeghalen van een dierbare is het laatste waar u aan wilt denken. Uw hoofd staat hier eigenlijk gewoon niet naar. Laat ons u helpen. Wij beseffen ons maar al te goed hoe emotioneel en stressvol ­zo’n woningontruiming kan zijn, daarom ontzorgen wij u graag. Met ruim 10 jaar ervaring bieden wij een compleet servicepakket. Wij geven de inboedel een nieuwe plek: verhuizen dierbare inboedel, geven overige inboedel een tweede kans (taxatie / veilinghuis / opkoop /­ Kringloop / Leger des Heils). En voeren de rest milieubewust af. Wij brengen de woning helemaal op orde: verwijderen vloer- en raam­decoratie, dichten gaatjes enz. en leveren de woning netjes, leeg en bezemschoon op.

Neem gerust contact met ons op, dan leggen wij u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.


Verdriet
Delen via:    
Delen via:    

VLOERVERWIJDERING: SOMS ZIT HET MEE, SOMS ZIT HET TEGEN!

Helaas zat het deze week in Zaandam echt tegen: het tapijt zat zowel op de vloer als op de trap muurvast. Daarnaast was de trap ook nog eens voorzien van honderden nietjes. Deze hebben wij 1 voor 1 verwijderd.

Want tja... als we zeggen dat we de woning opleveren naar wens van de woningbouwvereniging, dan doen wij dat ook. Ook al was het flink zwoegen.

Voor meer informatie over vloerverwijdering kunt u contact opnemen met Marcel: 06-12464866 / marcel@deinboedelruimers.nl. Hij komt graag langs voor een geheel vrijblijvende offerte.


Ontzorgen bij Dementie

Als één van de ouders wordt getroffen door Dementie of Alzheimer dan komt er een moment waarop thuiswonen helaas geen optie meer is. Dit is voor iedereen een emotionele achtbaan. De Inboedel Ruimers nemen u graag een deel van de zorgen uit handen. Zo maken wij vooraf foto’s van de huidige situatie en verhuizen wij de dierbare spullen van uw ouder naar het verzorgingshuis. Daar plaatsen wij alles zo nauwkeurig mogelijk weer terug in de oude situatie. Wij zorgen ervoor dat het bijzettafeltje weer binnen handbereik naast de stoel van uw vader/moeder staat en dat zelfs de fotolijstjes op dezelfde plank van de kast staan. Dit voelt voor mensen met Dementie/Alzheimer heel vertrouwd. Alle spullen die niet mee kunnen verhuizen kunt u tijdelijk opslaan zodat jullie als familie eerst de tijd hebben om rustig uit de achtbaan te stappen. Wanneer het u uitkomt, kunt u een afspraak maken om op uw gemak alle spulletjes uit te zoeken.

Dit heet ‘ontzorgen’, dat doen wij met liefde! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen ontzorgen.


Ontzorgen bij opname in zorginstelling
Delen via:    
Nieuwe bakwagen
Delen via:    

NIEUWE BAKWAGEN

Vol trots presenteren wij jullie onze nieuwe bakwagen, hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers nog efficiënter van dienst zijn. Wie weet staan uw spullen in de toekomst ook wel in deze mooie auto! 

#trots #lekkerruim #efficiënt


Huis verkocht, wat nu?

Yesss je hebt je huis verkocht. Super blij natuurlijk! Nu lekker aan de slag in je nieuwe huis. Na een aantal weken klussen komt de sleuteloverdracht van je oude huis steeds dichterbij en eerlijk gezegd zie je daar best tegenop, want wat moet je met al die spullen doen die er nog staan? Ook wil je je huis netjes opleveren aan de nieuwe bewoners, maar daar heb je eigenlijk geen puf meer voor. Wees eerlijk: je richt je liever op je nieuwe huis dan op je oude huis. ;-) Dit is ook het moment waarop je De Inboedel Ruimers kunt bellen. Wij geven je oude meubels een tweede leven, voeren afval milieubewust af en leveren je huis netjes en bezemschoon op. Heb je je huis al verkocht maar is je nieuwe huis nog niet opgeleverd? 

Neem gerust contact met ons op en informeer naar onze opslagmogelijkheden (al vanaf 1 m3).


Huis verkocht, wat nu?
Delen via:    
Vakantiekrachten
Delen via:    

💪💪 EXTRA SPIERBALLEN! 💪💪 

Wij krijgen het steeds drukker, dus wat extra spierballen konden wij wel gebruiken. Daarom zijn wij heel blij dat Rio Rodewijk en Mike van der Poel deze zomer bij ons komen werken. Welkom mannen, we maken er een mooie zomer van!

Heeft u een woning die, om welke reden dan ook, leeggehaald moet worden? Neem dan contact op via www.deinboedelruimers.nl of bel met Marcel: 06-12464866. Wij komen graag langs voor een geheel vrijblijvende offerte.


VLOERVERWIJDERING VERLIJMDE VLOEREN

Bij een opdracht in Gouda hebben wij een verlijmde PVC vloer verwijderd. Want ondanks dat dit soort vloeren een mooie isolerende basis kunnen zijn voor een nieuwe vloer komt het vaak voor dat woningbouwverenigingen deze toch verwijderd willen hebben. Uiteraard draaien wij onze arm daar niet voor om. Met de juiste apparatuur en vakmanschap verwijderen wij diverse soorten verlijmde vloeren.

Ook al zorgt vloerverwijdering vaak voor verrassingen. Want soms ligt er niet 1 maar 3 lagen tapijt met daaronder ook nog een compleet verlijmde ondervloer. Of is de trap volledig verlijmd en is deze met een beetje pech daarnaast ook nog eens voorzien van honderden nietjes die er één voor één met de hand uitgetrokken moeten worden. Met behulp van professionele apparatuur, veel geduld en de spierballen van onze medewerkers leveren wij ook deze huizen bezemschoon op. 

Kijk voor meer informatie op onze site: 
www.deinboedelruimers.nl/dienst/vloerverwijdering/


Delen via:    
Verhuislift
Delen via:    

3 HOOG ACHTER IN AMSTERDAM

Het was een druk weekje deze week: na ontruimingen in Roelofarendsveen, Den Haag en Rotterdam, sluiten wij deze week af met een verhuizing 3 hoog achter in Amsterdam. Ook op zaterdag zijn wij onze opdrachtgevers graag van dienst.

Bedankt VDN Verhuisliftverhuur, door gebruik te maken van jullie verhuislift verliep alles lekker vlot en scheelde het ons een hoop sjouwwerk.

www.deinboedelruimers.nl


DE BOXEN VAN DE KRINGLOOP ZIJN DEZE WEEK WEER VOLOP GEVULD

Bij elke ontruiming vinden wij spullen die volgens ons niet in een container thuishoren maar die wij een tweede leven gunnen. Want wees eerlijk: weggooien is zonde!
Tijdens de ontruiming van een woning in de Dorpsstraat van Leimuiden hebben wij afgelopen week maar liefst 40 boxen mogen vullen met uiteenlopende artikelen. Van serviesgoed tot klein huishoudelijk en van theepotten tot pannen. Wij doneren deze boxen aan de kringloopwinkel. Zo geven wij inboedel een tweede leven en steunen wij tegelijkertijd een heel goed doel.

www.deinboedelruimers.nl/woningontruiming/
#kringloopwinkel #weggooieniszonde


Kringloop
Delen via:    
Jeugdcorso Roelofarendsveen
Delen via:    

JEUGDCORSO ROELOFARENDSVEEN GROOT SUCCES!

Om de bewoners van Kaag en Braassem kennis te laten maken met ons nieuwe bedrijf, hebben wij afgelopen zaterdag mee gedaan met de Jeugdcorso van Roelofarendsveen. Wat een feest!
Ondanks de weersvooruitzichten is het gelukkig droog gebleven. Hierdoor stonden er heel veel gezellige toeschouwers langs de kant. Wij hebben ruim 1500 flyers en 200 flesjes bellenblaas uitgedeeld. We hebben een praatje gemaakt met de mensen en kort uitgelegd wat wij zoal voor ze zouden kunnen betekenen. Velen wisten niet van het bestaan af en waren heel enthousiast.

Buiten het feit dat er inmiddels meerdere offerteaanvragen binnen zijn en het bezoekersaantal op onze site afgelopen dagen is verdubbeld, was het vooral een hele gezellige ochtend. Wij willen iedereen bedanken voor de leuke reacties, de glimlach op de gezichten, de broodjes, het drinken, de koelvloeistof en het pak met koekjes. Publiek... jullie waren fantastisch!

Speciale dank gaat ook uit naar Bloemengroothandel J. de Koning voor het leveren van de mooie bloemen!


Als uw huisdier niet mee mag verhuizen

Als wij senioren verhuizen naar een verzorgingshuis mag hun huisdier meestal niet mee. De verhuizing is al emotioneel, maar het afscheid nemen van hun geliefde huisdier maakt het nog zwaarder. Wat fijn is het dat er instanties bestaan zoals Swiffers Hoeve. Want vaak is het voor familie niet haalbaar om de zorg van het dier op zich te nemen en zijn zij aangewezen op het asiel. Helaas vraagt het asiel een hoge vergoeding voor het plaatsen van huisdieren en is er vaak een lange wachtlijst. Daarbij komt dat de eigenaar dan vaak geen idee heeft van wat er met het huisdier gebeurt (bijvoorbeeld waar het geplaatst wordt).
Als wij zoiets meemaken stellen wij de eigenaren graag voor aan Swiffers Hoeve. Swiffers Hoeve biedt de mogelijkheid om het dier op te vangen tegen een lage vergoeding en vanuit daar een nieuw huis te zoeken, alles in overleg met de eigenaar. 

Swiffers Hoeve is een stichting zonder commercieel belang en biedt meerdere diensten, waarbij de liefde voor dier en mens centraal staat. Het is een opvang bij ziekte van mens en dier en is inmiddels uitgegroeid tot een minikinderboerderij in Nieuwe Wetering.

Swiffers Hoeve is twee dagen in de week geopend en voor iedereen toegankelijk. Ook kunt u een kijkje nemen op de Facebookpagina ‘Swiffers Hoeve’ en de website www.swiffershoeve.nl (deze is nog niet helemaal af, maar wel al te bezoeken) voor foto’s.


Swiffershoeve
Delen via:    
Wij gaan vol voor leeg!
Delen via:    

Wij gaan vol voor leeg! 

Wij leveren de woning bezemschoon op. Snel, betaalbaar, professioneel, discreet. www.deinboedelruimers.nl

Neem gerust contact met ons voor meer informatie.


Opgeruimd werkt veiliger 

Een opgeruimde werkvloer werkt voor iedereen prettiger en is bovendien veiliger. Laat alle onnodige/ongebruikte spullen door ons weghalen. Opgeruimd staat netjes!

Neem gerust contact met ons voor meer informatie.


Opgeruimd werkt veiliger
Delen via:    
Vloerverwijdering
Delen via:    

VLOERVERWIJDERING IS EEN HELE KLUS

Afgelopen week hebben wij tijdens een woningontruiming in Bodegraven op verzoek van de woningbouwvereniging ook in het hele huis de vloerbedekking verwijderd.

Vloerverwijdering zorgt altijd voor verrassingen... ook deze keer:
In de slaapkamer lagen 3 lagen tapijt met daaronder een compleet verlijmde ondervloer. Ook de trap was volledig verlijmd maar was daarnaast ook voorzien van honderden nietjes die er één voor één met de hand uitgetrokken moesten worden. Met behulp van professionele apparatuur, veel geduld en de spierballen van onze medewerkers hebben wij de woning, tot grote tevredenheid van de opdrachtgever en de woningbouwvereniging, bezemschoon opgeleverd. 

Wilt u meer informatie over vloerverwijdering neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of stel uw vragen via de chatservice op onze site.

www.deinboedelruimers.nl


INPAKKEN EN WEGWEZEN...

Inpakken en wegwezen... dat klinkt voor velen als muziek in de oren.
Wij wensen iedereen die in deze warmte de koffers aan het inpakken is, heel veel succes maar vooral een hele fijne vakantie!

Ook wij pakken dagelijks in, geen vakantiespullen maar de spullen van onze opdrachtgevers en/of hun dierbaren. Afgelopen weken was dat soms flink afzien in de hitte, maar als we aan het eind van de dag de blik van dankbaarheid op het gezicht van onze opdrachtgever zagen, was dat het dubbel en dwars waard.

Wij hebben de planning zo aangepast dat wij u de hele zomer van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om een verhuizing, een opslag of het inpakken tbv een woningontruiming, bel ons gerust. Dan kunt u met een gerust hart genieten van uw welverdiende vakantie!


Inpakken en wegwezen...
Delen via:    
©2018-2019 | De Inboedel Ruimers | Design: Prepresto - MK Design | Webdevelopment: OK-design